Bier

Met minimaal 200 bieren op fles is Drank van Nap dé winkel voor uw speciaal bier in Woerden. Van de lokale bieren uit Woerden, Bodegraven en De Meern tot internationale bieren uit China, Zuid-Afrika en de USA. Zit u favoriete biertje er niet tussen, laat dit ons dan weten!

Bier-spijs combinaties
De combinatie van (speciaal)bier en eten is in Nederland nog niet zo bekend, terwijl dit juist heel goed mogelijk is. Speciaal bier kun je vaak combineren met vele soorten gerechten, van voorgerecht tot worst en kaas.
Bier heeft een scala aan geuren, smaken en mondgevoelens. Hierdoor kan er bijna een perfecte combinatie gemaakt worden met elke soort eten. Bij het maken van een bierkeuze bij een gerecht moet gelet worden op de smaken van zowel het bier als het eten.
Hierbij een tweetal tips bij het maken van bier-spijscombinaties:
Kies sterkte bij sterkte. Delicate gerechten vragen om delicate bieren waar een gerecht met sterke smaken vraagt om krachtige bieren.
Vind harmonie. Bier-spijs combinaties werken vaak goed als beide een smaak- of geurcomponent delen. Denk hierbij aan de notenkaramel smaak van een herfstbok gecombineerd met een oude schapenkaas of de fruitige karamelsmaak van een Amberbier in combinatie met geroosterd varken.

Phone: 0348 - 41 61 21
Fax: 0348 - 42 35 48
3446 BX Woerden
La Fontaineplein 26