Over ons

U kunt onze winkel vinden in het winkelcentrum aan het La Fontaineplein in de Woerdense wijk Snel en Polanen. De goed bereikbare winkel biedt met haar 110 m2 de mogelijkheid voor een ruim assortiment in bier, wijn en binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Gedistilleerd-new

Onze winkel heeft een aantal unieke punten. Nergens in Woerden zult u een dusdanig groot bierassortiment vinden. Het ruime bierassortiment geeft u de mogelijkheid om nieuwe bieren te leren kennen of om thuis te genieten van het speciaalbier wat u in een café of op vakantie gedronken heeft. Drank van Nap zorgt voor de variëteit aan bier!

Bent u op zoek naar een leuk biercadeau? Ook dan bent u Drank van Nap aan het goeie adres. Drank van Nap biedt u de mogelijkheid om uw eigen biercadeau samen te stellen.

Ook is Drank van Nap onderscheidend op het gebied van wijn. Wij bieden u een assortiment wat u in Woerden en omstreken niet snel zal vinden. Daarnaast biedt Drank van Nap een uniek en exclusief assortiment in Italiaanse wijnen aan van wijnimporteur Grandi Vini.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de binnenlandse en buitenlandse gedistilleerde dranken.

Graag helpen wij u bij het vinden van die exclusieve wijn, speciaal biertje of vertrouwde borrel.

We hopen u snel te zien in onze winkel.

Proost!

Harm Nap

Our Team

We transform ideas into solutions our clients can be proud of.
Harm
Harm
Eigenaar
Vanaf 1 april 2014 ben ik de trotse eigenaar van Drank van Nap. Na 12 jaar gewerkt te hebben in...
Thousands of people…

Thousands of people choose this company. I was sure who to choose! Thank you for your support and regular updates.

Martin Moore
Perfect theme, Perfect…

Perfect theme, Perfect Support. I recommend this Seller and the theme. Stunning template, very well designed and implemented.

Paula Knight
Best theme, best…

Best theme, best documentation. Works like a charm. And they are relying on their own code, not asking you to download a bunch of plug-ins.

Andrea Hunter
Phone: 0348 - 41 61 21
Fax: 0348 - 42 35 48
3446 BX Woerden
La Fontaineplein 26